Cobi 5835 Bell Boeing V-22 Osprey - 1136 deler

Cobi 5835 Bell Boeing V-22 Ospray byggesett 1136 deler

Prisinformasjon:
Blå pris er din pris eks. mva i henhold til avtale.

Logg inn for pris
Modellnummer
COBI-5835

19. mars 1989, for over 30 år siden, begynte et nytt kapittel i luftfartens historie. En uvanlig maskin - en prototype tiltrotor - svevde inn i himmelen for første gang, en fascinerende og futuristisk kombinasjon av et helikopter og et fly. Tiltrotoren kjent som Bell-Boeing V-22 Osprey var det første multirolle korte start- og landingsflyet. Det skylder sine ekstraordinære egenskaper til det roterende drivsystemet. Motor naceller med rotorer med en diameter på 12 meter kan rotere under flyturen. Takket være denne løsningen kan maskinen ta av og lande som et helikopter, og etter å ha endret motorens posisjon, går den til horisontal flytur. Å dreie fremdriftsmaskinene 45 grader muliggjør både kort start og landing, på samme måte som STOL-fly. Osprey ble utviklet i fellesskap av Bell Helicopter Textron, som produserer vinger, motor naceller med Rolls-Royce motorer, rotorer, fremdriftssystem, halekontrollflater og lasterampe, og Boeing Company, som produserer skrog, cockpit, avionikk og kontroller. Osprey-produksjonsfirmaet heter Bell-Boeing. På grunn av sine ekstraordinære egenskaper fant V-22 Osprey veien inn i utstyret til United States Marine Corps, United States Navy og andre tjenester, med det eneste unntaket var US Army.

 

COBI-modellen til Bell-Boeing V-22 Osprey ble utgitt under lisens fra den amerikanske produsenten av kamphelikoptre, Bell Helicopter Textron. Modellen er utviklet i skala 1:48 for å matche resten av Forsvarets kolleksjon, og består av 1136 elementer og inneholder to figurer som viser de første testpilotene i særegne uniformer. Lengden på modellen er 390 mm, bredden er 500 mm! Helt nye elementer er utviklet for settet, noe som gjør modellen vår enda bedre! Tallrike detaljerte utskrifter fanger utseendet til signaturtestmalingen. De viktigste funksjonene til modellen er drivnacellene, som kan settes i forskjellige posisjoner, roterende rotorblader, åpning av kabindører med trapper, tilgang til cockpiten og muligheten for å plassere figurer der, og en åpning bak lasteluke.

Hele settet suppleres med en svart forsterket base med doble støtter og en svart plate med navnet på settet og Bell-logoen.

 

Denne fantastiske tiltrotoren / rotatoren er det perfekte settet for samlere og fans av militær, luftfart og historie. 

 

• 1136 byggeklosser av høy kvalitet

• Produsert i EU av et selskap med over 20 års tradisjon

• Klossene oppfyller sikkerhetsstandardene for produkter for barn

• Fullt kompatibel med andre merker av byggeklosser slik som LEGO.

• Klare og intuitive instruksjoner basert på illustrasjoner og steg-for-steg retninger

• 100% utskrift, ingen klistremerker

• Utstillingsstativ

• Plate med navnet på settet

• To piloter

 

Modelldimensjoner (L x B x H): 390 mm (15,4") x 500 mm (19,7") 150 mm (5,9")

Mer informasjon
Ean 5902251058357
Tilhører serien Armed Forces
Hovedfarge Hvit
Antall klosser 1136
Anbefalt alder fra 9+
Skala 1:48
Nasjonalitet Amerikansk
Antall sett i kartong 4

Slik blir du forhandler av Cobi

Cobi er i sterk vekst både på nett og i butikk. Se våre unike lisenser og spesielt seriene fra The Historical Collection. Fyll inn selskaps informasjon og du får tilsendt e post med bruker og log in på siden. Vi tar også personlig kontakt for å fortelle hvor enkelt man kan bestille varer, kataloger, eksponering, konkurranse forslag med mer. 


Handle som privatkunde?

Ønsker du å kjøpe Cobi byggesett, gjøres dette gjennom en av våre forhandlere. Enkelte er rene nettbutikker, mens andre også har butikker der du kan se settene før du handler. Norges bredeste utvalg av Cobi finner du her CobiClub.no

Se mer fra serien Armed Forces