Cobi 5850 Eurofighter Typhoon - 574 deler

Eurofighter Typhoon 574 deler

Prisinformasjon:
Blå pris er din pris eks. mva i henhold til avtale.

Logg inn for pris
Modellnummer
COBI-5850

Med 578 COBI-byggeklosser av topp kvalitet kan du bygge flerbruks jagerflyet EUROFIGHTER® TYPHOON i fargene til det østerrikske luftforsvaret. Settet er nøye designet i skala 1:48 og utfyller Forsvarets samling. Modellen inkluderer en kabin som kan åpnes, bevegelige ruller og hjul. Landingsutstyret kan enkelt tas av når som helst for å vise flyet på displaystativet, som er inkludert i settet. Et navneskilt følger også med. Takket være de intuitive instruksjonene er konstruksjonen enkel og vil ikke skape problemer for mindre avanserte byggherrer. Klossene har trykk av høy kvalitet som ikke slites av selv ved intensiv bruk. Settet vil møte forventningene til luftfarts-, militær- og blokkentusiaster. Eurofighter® Typhoon vil også se flott ut i Forsvarets samling, uansett hvor gammel du er!

Eurofighter-flyet er et multi-rolle jetjagerfly utviklet av Eurofighter GmbH Consortium bestående av Storbritannia, Tyskland, Italia og Spania. Den ble tatt i bruk i 2003 og brukes av flere land rundt om i verden.
Eurofighter Typhoon er i stand til supersoniske hastigheter og er svært manøvrerbar. Dette enkeltseteflyet er utstyrt med avanserte radar- og elektroniske systemer og har evnen til å oppdage, spore og engasjere luft- og bakkemål ved hjelp av rakettvåpen og bomber.

Maksimal hastighet på Eurofighter er ca. 2.495 km/t og operativ rekkevidde er 2.900 km. Eurofighter Typhoon er mye brukt til forsvarsoppgaver, luftromspatruljering, bekjempelse av luft- og bakkemål og støtte bakkestyrkeoperasjoner. Det er anerkjent som et av de mest moderne jagerflyene i verden og er et sentralt element i europeisk luftforsvar. I Østerrike har Eurofighter-fly vært i drift siden 2007.

578 elementer av høy kvalitet
Produsert i EU av et selskap med over 20 års tradisjon
Klossene oppfyller sikkerhetsstandardene for produkter for barn
Fullt kompatibel med andre merker byggeklosser slik som LEGO
Klosser med trykk riper ikke eller smører seg og falmer ikke under lek eller under påvirkning av temperatur
Tydelige og intuitive instruksjoner basert på illustrasjoner og trinnvise instruksjoner
100 % utskrifter, ingen klistremerker
Utstillingsstativ
Tallerken med navnet på settet
Modelldimensjoner (L x B x H): 34,5 cm (13,6") x 24 cm (9,4") 11,8 cm (4,6")

Mer informasjon
Ean 5902251058500
Tilhører serien Armed Forces
Antall klosser 574
Anbefalt alder fra 6+
Skala 1:48
Antall sett i kartong 4

Slik blir du forhandler av Cobi

Cobi er i sterk vekst både på nett og i butikk. Se våre unike lisenser og spesielt seriene fra The Historical Collection. Fyll inn selskaps informasjon og du får tilsendt e post med bruker og log in på siden. Vi tar også personlig kontakt for å fortelle hvor enkelt man kan bestille varer, kataloger, eksponering, konkurranse forslag med mer. 


Handle som privatkunde?

Ønsker du å kjøpe Cobi byggesett, gjøres dette gjennom en av våre forhandlere. Enkelte er rene nettbutikker, mens andre også har butikker der du kan se settene før du handler. Norges bredeste utvalg av Cobi finner du her CobiClub.no

Se mer fra serien Armed Forces