Er Cobi og Lego det samme?

Er Cobi og Lego det samme?
Loading... 765 view(s)
Er Cobi og Lego det samme?

Cobi byggeklosser er en av flere som produserer byggeklosser basert på de patenterte Lego-klossene som ble frigitt i 1989. Dette omfatter basisklossene til Lego, noe som gjør at f.eks Cobi fritt kan produsere byggeklosser som passer overens med Lego. Det betyr at du kan godt kombinere Cobi med Lego og motsatt.

 

Så alle våre Cobi byggesett vil passe rett inn i eksisterende samling av Lego.

 

Hva annet skiller Cobi fra Lego?

 

Våre byggeklosser er populære blant alle aldre – fra 5 og 105 år. I en elektronisk hverdag er det sunt for barn i alle aldre og ta seg tid til å bruke sin kreativitet og konsentrasjon på annet enn tablets og TV. Vår mest populære serie er Small Army Collection. Fra en liten 4x4 bil til et stort fly viser denne serien seg å være av kjempe stor interesse for alle som er lidenskapelige opptatt av militære kjøretøyer.

 

Historical Collection fra WWII er den største og mest ekspansive samlingen i verden og inneholder fly, tanks og kjøretøymed historisk perspektiv. i 2018 kom også en serie historiske sett fra The Great War og i tillegg har vi lisensierte byggesett for Jeep, Maserati, Boeing, Winx og Smithsonian for å nevne noen.

 

Dette får du ikke hos andre produsenter!