Cobi 5830 F-35B Lightning II RAF - 594 deler

Lockheed Martin F-35B Lightning II med dekaler fra det Britiske forsvaret

Prisinformasjon:
Blå pris er din pris eks. mva i henhold til avtale.

Logg inn for pris
Modellnummer
COBI-5830

Det mest avanserte jagerflyet i verden!


Lockheed Martin F-35 styrker nasjonal sikkerhet, styrker globale partnerskap og driver økonomisk vekst. Det er det mest dødelige, overlevende og tilkoblede jagerflyet i verden, og gir piloter en fordel mot enhver motstander og gjør dem i stand til å utføre oppdraget sitt og komme trygt hjem.

Etter hvert som motstandere øker og eldre fly blir eldre, er F-35 avgjørende for å opprettholde luftens dominans i flere tiår fremover.

F-35-teamet leverer integrerte vedlikeholdsfunksjoner for å sikre at F-35 er oppdragsklar, når som helst og hvor som helst. Fordi minutter betyr noe, samarbeider Lockheed Martins 24/7 operasjonssentre og vedlikeholdsingeniører tett med kundene våre for å løse nye utfordringer og møte behovene til flylinjen.

I mer enn 50 år har Lockheed Martin produsert kampfly for luftforsvar over hele verden. 

 

Mer informasjon
Ean 5902251058302
Tilhører serien Armed Forces
Hovedfarge Grå
Antall klosser 570
Anbefalt alder fra 6+
Skala 1:48
Nasjonalitet Norsk
Antall sett i kartong 6

Slik blir du forhandler av Cobi

Cobi er i sterk vekst både på nett og i butikk. Se våre unike lisenser og spesielt seriene fra The Historical Collection. Fyll inn selskaps informasjon og du får tilsendt e post med bruker og log in på siden. Vi tar også personlig kontakt for å fortelle hvor enkelt man kan bestille varer, kataloger, eksponering, konkurranse forslag med mer. 


Handle som privatkunde?

Ønsker du å kjøpe Cobi byggesett, gjøres dette gjennom en av våre forhandlere. Enkelte er rene nettbutikker, mens andre også har butikker der du kan se settene før du handler. Norges bredeste utvalg av Cobi finner du her CobiClub.no

Se mer fra serien Armed Forces