Cobi 5858 Northrop F-5E Freedom Fighter - Display 24stk

Cobi 5858 Northrop Grumman F-5E Freedom Fighter byggesett 335 deler

Salgsdisplay med 24stk.

Prisinformasjon:
Blå pris er din pris eks. mva i henhold til avtale.

Logg inn for pris
Modellnummer
COBI-5858D

Northrop F-5A Freedom Fighter var et lett jagerfly som ble utviklet på 1960-tallet av det amerikanske Northrop Corporation. Den ble tatt i bruk i 1964.

F-5A var en populær eksportmodell og fikk anerkjennelse over hele verden. Hovedtrekkene var manøvrer barhet, enkel betjening og relativt lav driftspris. Dette flyet spilte en viktig rolle i mange væpnede konflikter og fungerte som en plattform for opplæring av piloter. Mellom 1966 og 1972 kjøpte Norge totalt 108 F-5-fly i ulike versjoner. Disse flyene ble brukt i Luftforsvaret i nesten 35 år, hvor de gjennomgikk en rekke moderniseringsprogrammer. 336 skvadron på Rygge flybase var den siste enheten som brukte F-5, og flyene ble tatt ut av aktiv tjeneste i 2000.

 

Ved å bruke 358 COBI-byggeklosser kan du bygge en F-5 Freedom Fighter i de vakre fargene til Luftforsvaret (Royal Norwegian Air Force).

Flyet har karakteristiske påtrykt grafikk, bevegelige rulleroer og et avtakbart landingsutstyr. Cockpiten åpnes og en forenklet figur av en pilot med hjelm kan plasseres i den. Settet inkluderer også et utstillingsstativ i byggeklosser og en plate med navn, målestokk på flyet og det norske flagget.

Modellen i skala 1:48 kompletterer serien med fly utgitt som en del av Forsvarets samling!

Bygg det i dag!

 

- 358 høykvalitetsklosser

- Byggeklossene oppfyller sikkerhetsstandardene for produkter for barn

- Fullt kompatibel med andre merker som f.eks. Lego

- Klosser med trykk riper ikke eller smører seg og falmer ikke under lek eller under påvirkning av temperatur

- Tydelige og intuitive instruksjoner basert på illustrasjoner og trinnvise instruksjoner

- 100 % pad-print, ingen klistremerker

- Modelldimensjoner (L x B x H): 290 mm (11,42") x 180 mm (7") 100 mm (3,9")

 

Mer informasjon
Tilhører serien Armed Forces
Antall klosser 335
Anbefalt alder fra 6+
Nasjonalitet Amerikansk
Antall sett i kartong 6

Slik blir du forhandler av Cobi

Cobi er i sterk vekst både på nett og i butikk. Se våre unike lisenser og spesielt seriene fra The Historical Collection. Fyll inn selskaps informasjon og du får tilsendt e post med bruker og log in på siden. Vi tar også personlig kontakt for å fortelle hvor enkelt man kan bestille varer, kataloger, eksponering, konkurranse forslag med mer. 


Handle som privatkunde?

Ønsker du å kjøpe Cobi byggesett, gjøres dette gjennom en av våre forhandlere. Enkelte er rene nettbutikker, mens andre også har butikker der du kan se settene før du handler. Norges bredeste utvalg av Cobi finner du her CobiClub.no

Se mer fra serien Armed Forces