Cobi 6280 DRB Class 52 Damplokomotiv, 2470 deler

DBR Class 52 damplokomotiv byggesett 2470 deler

Prisinformasjon:
Blå pris er din pris eks. mva i henhold til avtale.

Logg inn for pris
Modellnummer
COBI-6280

Et byggeklossmodellsett av det tyske DR BR 52 damplokomotivet/Ty2 fra andre verdenskrig kunngjør en helt ny "Trains"-kolleksjon fra COBI. Byggeklossene gjengir trofast skroget, proporsjonene og detaljene til det legendariske damplokomotivet, som sannsynligvis er det mest populære og mest gjenkjennelige for alle jernbanekjøretøyer i verden. Den eksklusive Executive Edition 2-i-1 inkluderer to forskjellige sett med ekstra klosser som lar deg bygge en modell av det tyske DR BR 52-lokomotivet med tyske markeringer fra andre verdenskrig eller et lokomotiv med polske markeringer fra de polske statsjernbaner fra etterkrigstiden i Folkerepublikken Polen. I tillegg til ulike klosser med ulike symboler, nummerering og markeringer, inneholder settet også større front- og baklykter for den polske konstruksjonen, utvalgte klosser i ulike farger, samt to ulike figurer: en tysk lokfører fra andre verdenskrig og en polsk lokfører i etterkrigstidens PKP-uniform med et karakteristisk statsemblem (den polske ørnen med kongekronen fjernet av kommunistene).

Lokomotivmodellen ble designet i skala 1:35 og har mange detaljer som symboler, nummerering, markeringer og mange trykk inne i lokomotivets maskinrom. Takket være det lett avtakbare taket i maskinrommet kan du se inn for å se de trofast gjengitte detaljene til enhetene og instrumentene som brukes til å kjøre kjøretøyet. Du kan til og med se brennende kull i brannboksen!

Som med et ekte damplokomotiv er hele motoren og tenderen koblet sammen på en slik måte at den beveger seg samtidig. Inne i modellen er det gir som danner en kompleks mekanisme som sikrer realistisk bevegelse av hjulene og hele drivverket. Bare trykk forsiktig på modellen for å flytte hele lokomotivet.

Fem forskjellige utforminger av hjul i lokomotivet gjør at modellen sitter perfekt på blokkspor, og er også i stand til å kjøre svinger. Det er verdt å merke seg at modellen også er fullt kompatibel med blokksporene til andre merker av blokker. Anbudet gjenspeiler også trofast dens historiske inspirasjon. Innvendig er det mange rike detaljer som gjør settet enda mer fotorealistisk. Den har også torsjonshjulsvogner og et spesialfeste som andre biler kan festes til for å danne et helt tog.

BR 52 eller Ty2 eller Ty42 var et tyskbygget godsdamplokomotiv, produsert på mange europeiske fabrikker fra 1942 til 1945. Det var et veldig billig, enkelt, men likevel et veldig pålitelig damplokomotiv. I Polen etter andre verdenskrig ble mer enn 1200 av disse kjøretøyene brukt av de polske statsjernbanene. Lokomotivet var i stand til å trekke godstog med en totalvekt på opptil 620 tonn med en hastighet på 80 km/t eller 1700 tonn i en hastighet på 50 km/t. Lokomotivet ble også brukt mange ganger til å frakte passasjertog.

2623 elementer av høy kvalitet
Produsert i EU av et selskap med over 20 års tradisjon
Klossene oppfyller sikkerhetsstandardene for produkter for barn
Fullt kompatibel med andre merker byggeklosser slik som LEGO.
Klosser med trykk riper ikke eller smører seg og falmer ikke under lek eller under påvirkning av temperatur
Tydelige og intuitive instruksjoner basert på illustrasjoner og trinnvise instruksjoner
2-i-1-settet inkluderer separate tyske og polske markeringer å velge mellom
Modell i skala 1:35
2 figurer: en tysk og en polsk jernbanearbeider
2 Klosser med navnet på settet
5 seksjoner rett spor
Spesielt utstillingsstativ
PAD TRYKT, kun permanente trykk, ingen klistremerker
Modelldimensjoner (L x B x H): 69 cm (27,16") x 9,5 cm (3,74") x 14 cm (5,51")

Mer informasjon
Ean 5902251062804
Tilhører serien Cobi
Hovedfarge Sort
Antall klosser 2470
Anbefalt alder fra 6+
Skala 1:35
Nasjonalitet Tysk
Antall sett i kartong 1

Slik blir du forhandler av Cobi

Cobi er i sterk vekst både på nett og i butikk. Se våre unike lisenser og spesielt seriene fra The Historical Collection. Fyll inn selskaps informasjon og du får tilsendt e post med bruker og log in på siden. Vi tar også personlig kontakt for å fortelle hvor enkelt man kan bestille varer, kataloger, eksponering, konkurranse forslag med mer. 


Handle som privatkunde?

Ønsker du å kjøpe Cobi byggesett, gjøres dette gjennom en av våre forhandlere. Enkelte er rene nettbutikker, mens andre også har butikker der du kan se settene før du handler. Norges bredeste utvalg av Cobi finner du her CobiClub.no

Se mer fra serien Cobi