Cobi 6285 Jernbanevogn Guterwagen Typ OMMR 32 Linz

Jernbanevogn Guterwagen Typ OMMR 32 Linz byggesett 573 deler

Prisinformasjon:
Blå pris er din pris eks. mva i henhold til avtale.

Logg inn for pris
Modellnummer
COBI-6285

Jernbanesamlingen fra COBI vokser! Serien får selskap av en annen historisk jernbanevogn som matcher 1:35-utgivelsene: BR 52-lokomotivet og 50t-jernbaneplattformen! Güterwagen-jernbanevognen Type Ommr 32 "LINZ" ble designet på slutten av 1930-tallet. Det var en typisk struktur bygget med tanke på den kommende væpnede konflikten i Europa. Denne togvognen var beregnet for transport av kjøretøy og diverse varer inkludert lastebiler, biler, kanoner, tønner og kasser samt løsmasser som kull. Dens lastekapasitet var omtrent 25 tonn.

Byggekloss versjonen av Güterwagen Type Ommr 32 “LINZ”-bilen ble reprodusert med 584 elementer og har et enkelt, mekanisk system for å koble sammen bilene. Det er enkelt å bygge ditt eget tog! Settet inneholder også en figur av en arbeider med en spade og små klosser som imiterer kull. Settet bruker også permanente trykk på klossene og ingen klistremerker er brukt.

Settet inneholder to nye seksjoner med buede spor (bue R88) og en rett seksjon. Dette er den andre formen på jernbanespor i COBI-samlingen! Som med den rette seksjonen, ble teknikken med to-farge injeksjon også brukt her, takket være at sporene er grå og jernbanebåndene er brune og har en tekstur som imiterer trekorn. Sporene er fullt kompatible med produktene til andre mursteinsmerker og imiterer perfekt ekte spor. Güterwagen Type Ommr 32 "LINZ"-settet er det ideelle tillegget til den voksende samlingen av tog fra COBI. Settet er perfekt for entusiaster av høykvalitets byggekloss modellering, historie og jernbanefans!

584 elementer av høy kvalitet
Produsert i EU av et selskap med over 20 års tradisjon
Klossene oppfyller sikkerhetsstandardene for produkter for barn
Fullt kompatibel med andre merker byggeklosser slik som LEGO
Klosser med trykk riper ikke eller smører seg og falmer ikke under lek eller under påvirkning av temperatur
Tydelige og intuitive instruksjoner basert på illustrasjoner og trinnvise instruksjoner
Modell i skala 1:35
Arbeiderfigur
2 klosser, buet R88
1 kloss, rett spor
PAD TRYKT, kun permanente trykk, ingen klistremerker
Modelldimensjoner (L x B x H): 42 cm (16,5") x 8,8 cm (3,5") x 6,6 cm (2,6")

Mer informasjon
Ean 5902251062859
Tilhører serien Cobi
Antall klosser 573
Anbefalt alder fra 6+
Skala 1:35
Nasjonalitet Tysk
Antall sett i kartong 4

Slik blir du forhandler av Cobi

Cobi er i sterk vekst både på nett og i butikk. Se våre unike lisenser og spesielt seriene fra The Historical Collection. Fyll inn selskaps informasjon og du får tilsendt e post med bruker og log in på siden. Vi tar også personlig kontakt for å fortelle hvor enkelt man kan bestille varer, kataloger, eksponering, konkurranse forslag med mer. 


Handle som privatkunde?

Ønsker du å kjøpe Cobi byggesett, gjøres dette gjennom en av våre forhandlere. Enkelte er rene nettbutikker, mens andre også har butikker der du kan se settene før du handler. Norges bredeste utvalg av Cobi finner du her CobiClub.no

Se mer fra serien Cobi